Loading...

HBS Sengene er udviklet i samarbejde med en af Europas førende og innovative leverandører af senge. Udviklingsprocessen har haft to centrale fokusområder; funktionalitet og smukt design.

Vi har udviklet sengene på baggrund af vores ekspertise indenfor fysioterapi, osteopati, akupunktur og psykoterapi – for at opnå optimal bevægelsesfrihed, frit energi flow og beroligelse af nervesystemet.

Vi har skabt en seng med optimal liggekomfort. Du får ideel støtte, om du ligger på siden, maven eller ryggen. Du kan udskifte den øverste del af madrassen, så den passer perfekt til din krop. Du kan vælge mellem blød og fast i 3 forskellige zoner. Du kan ændre på zonerne løbende, da du får alle kombinationsmulighederne med i købet.

Vi har ligeledes haft for øje at skabe en seng, som giver ro til dit nervesystem, da madrassen ikke bouncer ved stillingsskifte, og du vil i stedet opleve stabilitet. Sengen er udstyret med wave free stof, som kan formindske elektrisk/magnetisk stråling fra mobiltelefoner og strømkilder.
Til sammen vil det forbedre din søvnkvalitet, skabe optimal restitution og flow i kroppen.

Vores brand ”Holistic Body System” står for helhed i kroppen.
Der skal både tages højde for optimal støtte til led/muskler og til nervesystemet, så vores krop kommer i den bedste balance – vi har brug for den aller bedste ro og restitution.

Du kan vælge i mellem 2 forskellige madrasser; en med soya kerne eller en med titanium fjedre.
Du kan vælge mellem 2 forskellige sengebunde; Modern Base eller Continental Base.
Du kan vælge mellem 3 forskellige topmadraser; Classic Top, Comfort Top eller Luxury Top.

Go to Top