Teamet bag Holistic Body System – HBS

Professionel tilgang til en funktionel pude og specielt udviklet senge

Michael og Lene Winkelmann har siden 2006 haft egen klinik i Aalborg, og er begge uddannet fysioterapeuter. Der ud over er Lene  uddannet Psykoterapeut og akupunktør. Michael har gået på skolen i Ostiopati og har udviklet sit egen behandlersystem som kaldes HBS.

I kraft af vores baggrund som behandlere siden 2003 har vi udviklet vores eget behandlingssystem, som vi kalder for Holistic Body System – HBS.. Det betyder, at vi ser kroppen som en helhed og behandler hele kroppen, hver gang der opstår en smerte et sted i kroppen. Vi ved også, hvor vigtigt det er, at kroppen restituerer hver nat.

Vi er meget optaget af funktionalitet, innovation og bæredygtighed.

En pude eller seng skal være mere end bare en pude eller seng! Den skal forme sig perfekt efter din nakke, så led og muskler har det bedste udgangspunkt fra morgenstunden. Den skal give dig en dybere søvn, fremme restitution og afstresse din krop.

Historien bag vores pude og start skud til at udvikle en seng

Lene havde længe døjet med sin nakke. Hun oplevede ømhed i højre side, som typisk var værst om morgenen efter en nats søvn. Vi investerede i ny dyr seng, og vi håbede naturligvis, at det var løsningen. Men det var det desværre ikke. Så gik jagten ind på en ny god hovedpude. Halvandet år senere, tusinder af kroner fattigere samt 6 forskellige hovedpuder rigere, havde vi stadig ikke fundet løsningen, som hjalp på nakken. Så blev det sommer, og vi skulle på ferie. På hotellet, hvor vi boede, fandt vi PUDEN. Den var intet mindre end fantastisk! Lene havde det super i nakken.

Den ville vi gerne købe i hotellets reception, men det kunne man ikke. Så tog vi kontakt, da vi kom hjem fra vores ferie. Men igen uden held da de ikke solgte puden i Danmark!

Hmm, puden var et must have, for den var bedre end alle de puder, vi havde prøvet. Et års hårdt arbejde gjorde det nu muligt, at vi kan tilbyde andre disse lækre puder og dette var også start skudet til at udvikle en seng.

Firmaoplysninger

Klinik Winkelmanns I/S
Ny Kærvej 13
9000 Aalborg

CVR 29015740

Email: webshop@holisticbodysystem.com

Tel: +45 53 88 08 18